ЗА SONPET и непослушния й син!

Posted: 19.04.2012 in Bulgarian literature

https://borisaprilov.wordpress.com/wp-admin/edit-comments.php

Advertisements
Коментари
 1. […] ЗА SONPET и непослушния й син! […]

  • sonpet каза:

   Пепи в никакъв случай не е непослушен. Просто се стреми към съвършенство и се разплака, че е объркал гоненица с криеница. Той е готино и послушно пингвинче, и аз го подкрепям, когато иска да напише по-добър край на приказка. Предварително Блатодаря за Наградата за усилията му – да се администрира публикуването на последният край. Като майка – на майка, проявявам разбиране, че Ви затруднявам. И като майка – на майка да знаете, че Подкрепата в случая е по-важна от Шамарите! Хубав и спорен ден!

   • Boris Aprilov каза:

    Да си призная – почти не разбирам какво ми казвате? Дали ме упреквате за нещо, или сте доволна от това, че съм изпълнила молбата ви? Още веднаж ви напомням, че тук не е сайт за игра – аз дадох възможност на хората да четат книги, които няма от къде другаде да намерят. Нямам цел, по-голяма от тази. Публикувах писмата ви с молбата и текстовете на сина ви – което ВЕЧЕ е извън целите на сайта – подсказах ви да окуражите сина си да пише – защото показва хъс към това НАД обикновеното у децата – и след като се убедя, че сте прочели този текст – ще премахна нишката, за да не ставаме за смях на приятелките ви… Ако имате повече от едно дете – няма да допущате сина ви да се налага. Това – само като пожелание. И аз съм Скорпион – ние не сме кротки и жалостиви хора, понякога…

 2. sonpet каза:

  Прочетох текста. Да, има неразбиране. Мисията Ви да публикувате тази златна и изключителна Българска непубликувана проза на Борис Априлов /Бог да го прости/ е похвална. Грешката е моя, понеже пишеше, че коментарите ще бъдат първо одобрени и после публикувани от администратора, казах, че може да се публикува само последната версия на сина ми за край. Той лично си я редактира и положих усилия да не се срамува, че имало „объркана“ версия – и аз това му обясних, че всички негови версии, са си негови и публиката може да хареса даже повече „обърканата“ версия – аз повече я харесвам, защото беше по-импулсивно непосредствена. Извинявам Ви се за отнетото време и внимание по въпроса, но аз шамари не бия, от приятелките си не се срамувам и последно – вярвам, че и „ВЪЗРАСТНИТЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ПРЕВЪЗПИТАНИ ПОНЯКОГА“ – :) – Б.А. „Шесттте пингвинчета“ – най-разкошната книжка, която съм чела тази година!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s